Inloggen

Inloggen bij DECODUIK

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Help gebruik website DECODUIK

Doelstelling.

De bedoeling is dat u gemakkelijk uw weg kunt vinden op deze website. Ook is het de bedoeling om veel informatie beschikbaar te stellen. Daarnaast moet het bezoeken van de website ook nog een leuke ervaring zijn. Dit zijn helaas tegenstrijdige eisen het resultaat is dus altijd een compromie.

 

Het megamenu en de navigatie.

Via het hoofdmenu wat als mega-pull-down menu werkt kunt u overal komen en alles vinden. Er zijn in totaal z'n 120 submenu's om u naar de juiste informatie te leiden.

Op een tablet zorgt een klik op de knop op het hoogste niveau er voor dat het menu zich opent zodat u rustig uw subitem kunt kiezen.

Bij een mega menu zijn er kolommen met groepen een klik op een kolomtitel opent alle onderstaande artikelen in blogform u kunt dan de intro lezen en daarna het hele artikel lezen.

Via icons in de topbalk of links in bepaalde nieuws rubrieken of andersinds komt u soms directer tot de gewenste informatie of bepaalde informatie.

 

Mobiel gebruik.

De layout van de website wordt automatisch aangepast als u deze bezoekt via een tablet of telefoon. Het hoofdmenu zal  indien de schermbreedte dat nodig maakt overschakelen op een mobile menu wat u kunt openen om het te bekijken. Sommige moduleposities zullen op tablets en/of telefoons niet zichtbaar zijn om het overzichtelijker te houden op een klein scherm.

Op een tablet of telefoon kunt u ook inzoomen de layout blijft dan gelijk.

Op een desk-top kunt u met de browser zoomfuncties  <ctrl +> < ctrl -> of <ctrl 0> ook het formaat aanpassen maar dan zal de layout zich aanpassen aan de beschikbare breedte. De tekst in de artikelen zal zich aanpassen aan de breedte. Als de breedte van het window kleiner wordt dan 1170px wordt er overgeschakeld op een mobiel menu.

 

Foto's in artikelen.

Als er foto,s in artikelen staan kunt u deze uitvergroten en zo beter bekijken. Er is ook een fotogallerij waar we nog meer foto's hebben verzameld.

Ook video's komt u in artikelen tegen of in de videogallerij.RubisDe Rubis

 

Downloads.

Hier is veel materiaal in een handig pdf formaat beschikbaar.

 

Inloggen.

Het wordt weer voor cursisten mogelijk om in te loggen om meer te bekijken en te doen.

De bedoeling is dat we theorie toetsen voor al onze opleidingen online gaan regelen.

 

◄Terug

Als u een artikel opent zal er altijd een terugknop onder dat artikel verschijnen.  Gebruik op een desk-top eens de knop  F11  om het hele scherm te benutten het is een heel andere ervaring en de veel gebruikte browserknop heeft u op deze website niet nodig. Nogmaals F11 brengt je weer terug in de normale stand.